HomeAlgemene voorwaarden

Aan deze vrijmarkt, die zoals elk jaar weer in het teken staat van : verzamelen, rommel, curiosa, brocantes, spulletjes uit grootmoeders tijd, antiek, zolder- en schuuropruimingen, kan in principe iedereen meedoen.

De verkoop van nieuwe artikelen wordt op basis van gemeentevoorschriften niet toegestaan. Ook de verkoop van groente en fruit, zoals asperges en aardbeien wordt niet toegestaan.

Als u consumptiegoederen zoals frites, ijs, loempia’s e.d. wilt verkopen moet u dit voordien regelen met de organisatie. Voor de verkoop van laatst genoemde consumptiegoederen kunt u dit inschrijfformulier dus niet gebruiken.

De Voorwaarden tot Deelname:

  • De kosten bedragen € 17,50 per grondplaats van 4 meter lengte.U kunt alleen plaatsen van 4 meter of een meervoud hiervan huren. Een grondplaats met overdekte kraam van 4 meter lengte met bovenzeil kan worden gehuurd voor de prijs van € 40.

Voor de verkoop van consumptiegoederen, in overleg met de organisatie, gelden andere tarieven,

  • Het opbouwen kan geschieden vanaf 6.00 uur,
  • Sluitingstijd is 17.00 uur,
  • Auto’s en aanhangers mogen i.v.m. gemeentevoorschriften (brandweer) niet achter de plaatsen en/of kramen worden geparkeerd,
  • U bent verplicht uw plaats schoon achter te laten !!!!,
  • De organisatie wijst u er op dat u op geen enkele manier aanspraak kunt maken op een bepaalde plaats. Er kan geen sprake zijn van zgn. “verworven rechten”. Het is aan de organisatie om u daar in te delen waar het de organisatie het beste uitkomt.
https://www.vrijmarkt-princenhage.nl/wp-content/uploads/2018/04/images/vrijmarkt3-768x280-640x233.jpg