nieuwsDurft Pluvius zich te laten zien op 26 mei 2019?

mei 22, 2019

Laat die achtentwintigste Vrijmarkt/Braderie maar komen. Vanaf begin januari zijn Peter, Jan,   Wayne , Archanchella en alle overige medewerkers weer volop in de weer geweest om die achtentwintigste Vrijmarkt/Braderie tot een succes te maken. Op zondag 6 januari opende de inschrijving voor het jaar 2019. In de avond van die zondag hadden we om en nabij 300 inschrijvingen binnen. Eind van die week waren we uitverkocht. We zaten propvol. We hebben t.b.v. de Vrijmarkt in totaal 800 plaatsen kunnen reserveren, waarvan zo’n 480 kramen. Tel daar de om en nabij 100 plaatsen bij van de Braderie en wat u dan ziet is de grootste markt van West-Brabant en wellicht van heel Zuid-Nederland.

Wij hebben, voor zover we weten en konden, alles tot in de puntjes geregeld. Eén ding konden we niet regelen:  Het Weer.  Volgens onze gegevens kunnen we op zondag een bui verwachten en 19 graden. Zaak is dus van de ouders om met name hun kinderen op de kindermarkt in de Posthoornstraat van een parasol of grote paraplu te voorzien.

 

Peter Jan en alle medewerkers groeten u en wensen u een fijne markt toe.