Inschrijven

Eigenlijk zijn we nog maar net begonnen met de inschrijvingen.
En u raadt het al: We zitten vol. En dit geldt ook voor de mensen die op het marktparcours wonen want Vol = Vol.
 
We hebben in vijf weken tijd ruim vierhonderd inschrijvingen binnengekregen voor zo’n zevenhonderd plaatsen. Ingeschreven heeft u echter pas echt als het bestuur naast het inschrijfformulier
ook de betaling heeft ontvangen.Nu zijn er elk jaar mensen die wel een inschrijfformulier opsturen of uploaden, maar “vergeten” te betalen. Die mensen krijgen begin april een vriendelijke herinnering.
Ervaring leert ons dat er in de week vóór de vrijmarkt nog wel enkele plaatsen vrijkomen.
 
U kunt daarvoor bellen met het bestuur (076-5144992) op
vrijdag 19 mei vanaf 9.00 uur. We hopen op goed weer tijden de markt en wensen al die mensen die wel een plaats konden bemachtigen een goede en gezellige markt.
 
Het Bestuur,
Peter en Jan

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Aan deze vrijmarkt, die zoals elk jaar weer in het teken staat van : verzamelen, rommel, curiosa, brocantes, spulletjes uit grootmoeders tijd, antiek, zolder- en schuuropruimingen, kan in principe iedereen meedoen.
De verkoop van nieuwe artikelen wordt op basis van gemeentevoorschriften niet toegestaan. Ook de verkoop van groente en fruit, zoals asperges en aardbeien wordt niet toegestaan.
Als u consumptiegoederen zoals frites, ijs, loempia’s e.d. wilt verkopen moet u dit voordien regelen met de organisatie. Voor de verkoop van laatst genoemde consumptiegoederen kunt u dit inschrijfformulier dus niet gebruiken en gelden geheel andere tarieven.

De Voorwaarden tot Deelname:

-    De kosten bedragen € 17,50 per grondplaats van 4 meter lengte. Een grondplaats met overdekte kraam van 4 meter lengte met bovenzeil kan worden gehuurd voor de prijs van € 40.
U kunt alleen plaatsen van 4 meter of een meervoud hiervan huren. U kunt maximaal 3 plaatsen naast elkaar huren.
Voor de verkoop van consumptiegoederen, na overleg met de organisatie, gelden andere tarieven,
-    Opbouwen kan vanaf 6.00 uur, Sluitingstijd is 17.00 uur,
-    Auto’s en aanhangers mogen i.v.m. gemeentevoorschriften (brandweer) niet achter de plaatsen en/of kramen worden geparkeerd,
-    U bent verplicht uw plaats schoon achter te laten !!!!,
-    Reserveren en betalen uiterlijk paaszaterdag 15 april 2017 (bankrekening ABN-Amro NL12ABNA0839043554 t.n.v. Stichting Vrijmarkt Breda-Princenhage). Niet betaald op 15 april betekent dat de plaats die we voor u in gedachten hadden aan iemand anders wordt gegund.
-    De organisatie wijst u er op dat u op geen enkele manier aanspraak kunt maken op een bepaalde plaats. Er kan geen sprake zijn van zgn. “verworven rechten”. Het is aan de organisatie om u daar in te delen waar het de organisatie het beste uitkomt.

Geen resultaat

Inschrijvingsstatus

 x 

Vrijmarkt Social Media

Ga naar boven